уторак, 10. август 2010.

inspiracijaopet sam se ispraznila kao baterija. ovo su poslednji trzaji. Kao kad imaš daljinac pa ti odu baterije a ti ih izvadis pa udaraš jednu o drugu i duvas u njih kao kad je zima onako u ruke i onda uspeš da obrneš jos jedan krug i to pun....sa sve kablovskom i postojećih 78 kanala. Koja glupost , kad se samo setim da smo jednako isto ziveli sa puna 3 kanala kao i danas . Nije ni čudo da smo se ispraznili....ili sam se to samo ja ispraznila! sve mi se neke gluposti vrzmaju i po glavi a što je najgore smenjuju se neverovatnom brzinom. Koliko god ja pokušavala da nemam misli, da ni o čemu ne razmišljam, ne vredi.


Sad nam plasiraju filozofiju jednostavnog i usporenog života tako da to postaje čista ironija. Mislim kako da živiš sporo kad ti tempo koji ti zadaju redom kuća, poslodavac,životni saputnik, prijatelji, kolege, sopstveno biće koje vapi za drugačijim sadržajem osim jedno te isto te jedno te isto, promena sredine etc……

Da mi je samo preko mosta da predjem ko čovek, pa da makar stignem do zoološkog vrta (iako nemam dete i više nisam dete), da vidim gazelu kojoj ne treba na svaka 3 meseca restauracija . Jedino što sam uspela to je da čitajući novine, podrazumeva se online , vidim mešanca magarca i zebre- to je zapravo magare sa šarom zebra samo na nogama…...ludilo! evo priznajem to nema šanse da bih videla negde u beogradu I nije mi žao što sam u ovom slucaju bila virtuelni posmatrač života i sveta !

Nego to nije uopšte tema i nisam mračna iako sam se ispraznila, vec naprotiv, samo bih da umirim misli kontrolišem ih i usmerim u idealnom smeru- napolje iz moje glave. Tu im nije mesto jer je to idealno mesto da se kao bakterije razmnozavaju i izazivaju glavobolje i umaraju mi vijuge....nego opet sam skrenula sa teme treba mi tema za novu pricu a nje ni od korova . To je bila poenta da zabeležim to pa me možda nešto i udari i pobije ove bakterije kao dobar antibiotik!

Нема коментара:

Постави коментар